Bemutatkozás

Az Árnika webáruházat 2017-én őszén azzal a szándékkal indítottuk, hogy igényes és ötletes esküvői meghívókat kínáljunk, amelyek egyedi arculatot kölcsönöznek bármely esküvőnek.
A meghívók kifogástalan minőségűek, egyediek, mégis igen kedvező áron, egyszerű és felhasználóbarát kezeléssel veheted meg, és mi pedig ügyfélorientált, rugalmas és európai színvonalú kiszolgálással várunk, hogy a meghívó mellett önmagában a rendelés is feledhetetlen örömet okozzon!

Tervezői szemmel

Közel 20 éve a tervezőgrafikusként tevékenykedünk, több mint 10 éve pedig javarészt esküvői meghívókkal és kiegészítőkkel foglalkozunk. Rengeteg tapasztalatra tettünk szert, és olyan meghívó választékot állítottunk össze, ami valódi alternatívaként szolgál a hazai kínálatban:
Mi nem szeretnénk az ötvenhatodik olyan meghívós cég lenni, amelyik legnagyobb innovációja az, hogy natúrbarna kraft papírra nyomtatott vintage grafikás meghívókat kínál, különböző mintázatú fehér csipkével átkötve. Mi inkább olyan grafikákat terveztünk, olyan tipográfiai megoldásokat találtunk ki, amelyek talán kevésbé szólítják meg az átlagos közízlést, ellenben minden részletében igényesek, különlegesek és egyediek, így a meghívótok biztosan nem fog szembe jönni egy következő esküvőn.

Nagy figyelmet fordítottunk a grafikai sokszínűség kialakítására, hogy a klasszikus és elegáns meghívóktól, a rusztikus és vintage hangulaton át, a modern minimalista design-ig minél többféle hangulatot megtaláljatok, köztük olyan különlegességekkel, mint az egyedi tasakos repülőjegyes meghívó, a Love Is In The Air, vagy az Olive Cool és a Wine Cool, amelyeket mediterrán hangulatú illetve boros tematikájú esküvőkhöz terveztünk. A minden időben aktuális elegáns meghívók – mint a Dressed In Leaves vagy a Sweet and Bright – mellett extravagáns esküvőkhöz is kínálunk meghívót: a Funky Chevrons tökéletes egy romkocsmás vagy „kopaszigátas” urbánus esküvői bulihoz, de egy hagyományosabb, rusztikus hangulathoz is tökéletesen passzol, vagy éppen a Simply Perfect, amely letisztult, mégis parádés tipográfiájával garantáltan elkápráztat mindenkit.

Nem forgalmazunk sem hazai, sem kínai tömeggyártott termékeket, nem fogtok találkozni az oldalunkon olyan lézervágott meghívókkal, amelyek bár fotón jól mutatnak, de kézbevételkor kiderül, hogy még csak nem is papírból vannak. Helyette mi kizárólag minőségi alapanyagokat használunk, amelyre a legkorszerűbb és legjobb minőségű nyomdatechnikával nyomtatunk, az egyes utófeldolgozási fázisokat pedig egyedileg kézzel, nagy gondossággal és figyelemmel végezzük. Így nem fordulhat elő, hogy 6 hetet vártok az „aliróóó” megrendelt cuccért, amiről a doboz kibontása után derül ki, hogy nem is akkora, nem is olyan színű, hibás is, de egyébként is gagyi és ahhoz képest drága.

Papírválasztékunkat úgy állítottuk össze, hogy minden meghívónkat legalább 6-8 féle papírra nyomtathatjuk, és ezzel teljesen egyedi hangulatot és látványt tudtok választani. Mindezeket úgy válogattuk, hogy egytől-egyig kipróbált és bevált megoldások legyenek, így nem kell aggódnotok amiatt, hogy a végeredmény esetleg nem lesz megfelelő. Mivel kizárólag webáruházként működünk – és mintadarabokat nem lehet személyesen megtekinteni –, nagy figyelmet fordítunk e kérdéskörre, részletesen leírtuk az egyes papírfajták jellemzőit és a rendelés során jelezzük, ha valamely szín-papír összeállítás esetleg aggályos lenne, de kifejezetten az „izgulós” menyasszonyok kedvéért próbanyomtatásra is van lehetőség.

Az ügyfelek szemével

A kiváló grafikák és hibátlan kivitelezés mellett kiemelten fontosnak tartjuk azt is, hogy az ügymenet, a kommunikáció és az átfutási idő is szimpatikus legyen nektek:
Webáruházunkat olyan struktúrában építettük, amely a lehető legnagyobb szabadságot adja számotokra, hogy egyedivé tegyétek a meghívótokat, miközben egy végtelenül egyszerű kezelőfelületen, mindössze néhány kattintással tudjátok kiválasztani a nektek tetsző opciókat. Nincs szükség bonyolult árlisták böngészésére, sem rejtett költség tételek értelmezésére, csak megadjátok a szükséges paramétereket és darabra lebontva, valamint összegezve is látható a teljes költségvetés.

E-mailben és telefonon is állunk rendelkezésetekre, hogy akár a megrendelés előtt, akár már a tervezés folyamán minden szükséges információt megadjunk. Ha valamilyen kérdés merülne fel részünkről, akkor írunk nektek, de a legfontosabb, hogy minden meghívót csak az ellenőrzésetek és végleges jóváhagyásotok után készítünk el, így minden tévedés vagy rontás kizárt.
A határidők tekintetében is szeretnénk azzal büszkélkedni, hogy talán a leggyorsabbak vagyunk a hazai piacon, mert megrendelésetek beérkezésétől számított 48 órán belül megkapjátok az első terveket ellenőrzésre, majd pedig a leadástól számított 8 munkanapon belül a meghívókat el is készítjük. Ha nagyon kicsúsztatok az időből, prioritásos tervezésre és sürgősségi gyártásra is van is lehetőség, ezzel még rövidebb idő alatt elkészítjük nektek a meghívókat.

Küldetésünk:

Nekünk az az öröm, ha Ti minden szempontból elégedettek vagytok a tőlünk rendelt meghívókkal és az általunk nyújtott szolgáltatással.
Mi ezért kemény dolgozunk és nagy odafigyeléssel, múlhatatlan lelkesedéssel várjuk megrendelésedet

…hogy ne csak a meghívó, hanem a rendelése is élmény legyen!