Simply Perfect Modern

400 Ft (alapár)

Termék adatlap

Meghívó: Simply Perfect
Színváltozat: 02-Modern
Méret: 125×180 mm
Kivitelezés: 1 lapos
Terjedelem: 1 oldalas

Az ár tartalmazza a grafikai munkadíjat, a meghívó kártya kivitelezését, valamint fehér borítékot.

A PAPÍROK TÍPUSAIRÓL IDE KATTINTVA OLVASHATSZ BŐVEBBEN!

Kiürítés
Többet rendelne 120 darabnál? Kérjen ajánlatot itt!
Cikkszám: 58a6dcbc862d Kategória: Címke:

Leírás

A Simply Perfect egy minden szempontból rendhagyó esküvői meghívó, egyszerű és letisztult tipográfiával készült kifejezetten minimalista stílusjegyekkel és megoldásokkal, amelyet klasszikus jegyekkel tettünk teljessé:

– e design ötlet alapgondolata, hogy egy tisztán tipográfiai megoldással tegyük a meghívót látványossá, ennek megfelelően egy klasszikus hangulatú, de modernizált talpas betűvel szedtük a szöveget
– az egyes tartalmi blokkokat eltérő betűmérettel és ritkítással tettük változatossá, amiben kiemelődnek a meghívó legfontosabb részletei
– a legnagyobb figyelmet természetesen a nevetek és a dátumotok kapja, de a szöveg egyes további gondolatai is kiemelődnek

Fontos elmondanunk, hogy ennél a meghívónál nagyon fontos a megfelelő szövegmennyiség, persze a mintában szereplő egyedi esküvői programsor, értelemszerűen nem lesz minden esküvőnél ilyen, ugyanakkor a nem konkrét információt tartalmazó részeket (mint a helyszín, program, stb.) lehetőség szerint érdemes a mintában foglaltak szerint változatlanul hagyni.

Ha mégis jelentős mértékben változtatnátok a szövegen, akkor fontos, hogy legalább a szöveg mennyisége, karakterszáma, lehetőség szerint ne térjen el nagy mértékben, mert bár kevesebb és több szöveggel is elkészíthető egy ilyen bonyolult oldal, ugyanakkor az eltérő tördelésből adódóan megváltozik az oldalkép és az eredménye esetleg kevésbé éles dizájnos.

Ezért javaslatunk, hogy a szöveg megírásánál vegyétek figyelembe a fenti szempontokat és adjatok nekünk annyi szabad kezet, hogy egy-egy részletbe belenyúlhassunk és változtassunk a szövegen, ha ezt a design megkívánja. Persze nem fogjuk a jóváhagyásotok nélkül kinyomtatni a meghívót, de célravezetőbb ha egy kérdéses helyzetben van mozgásterünk és legjobb tudásunk szerint dolgozhatunk, mint ha ragaszkodnátok egy szöveghez és ezért kénytelenek lennénk olyan verziót készíteni és elküldeni, amiről mi magunk is tudjuk, hogy rossz.

A meghívót két változatban készítettük: klasszikus hangulatú, talpas betűvel készült elegánsabb és egy modern hangulatú, ún. sans serif (talpatlan) betűvel készült, minimalistább verzió.

Egy ilyen különleges meghívó picit több munkát és kompromisszumot igényel, de megéri, mert épp ezért lesz ilyen különleges.

További információk

Példányszám (4 db/ív)

, , , , , , , , , , , , ,

Papírtípus

, , , , , , , , , ,